De meest populaire saunageuren

Het kiezen van lekkere saunageuren kan best een klusje zijn, want deze zijn er in allerlei verschillende soorten. Om te beginnen zijn de saunageuren onder te verdelen in drie verschillende categorieën. Je kunt hierbij denken aan pure geuren, sauna opgietmiddelen en de sauna opgiet basic geuren. Zie maar eens een keuze te maken tussen al deze fantastische geuren. Een ding is in ieder geval zeker, want er is voor iedereen wel een geschikte saunageur te vinden. Misschien wil je wel meerder saunageuren, zodat je af en toe een kunt wisselen. Wat zijn de meest populaire saunageuren en waar hou jij van?

Verschillen tussen de soorten

Of je nu kiest voor de basics of je kiest voor een pure geur, al deze sauna geuren hebben hun eigen verhoudingen. Dit maakt echter ook het grootste verschil, maar wist je dat de saunageuren ook te gebruiken zijn om diverse rituelen te doen? Hoe kies je de juiste, dat is natuurlijk een goede vraag. Je kunt het beste kijken naar de saunageuren waar jij blij van wordt en je kunt hier rekening houden met de toonhoogtes van de saunageuren. Zo kun je veel makkelijker kiezen tussen alle soorten die er zijn.

Eucalyptus staat op nummer één

De meest gekozen saunageur met stipt op nummer één is toch wel Eucalyptus. Dit is niet heel gek, want de geur werkt ontspannend en is fris en stimulerend. Het heeft een aangename werking op de luchtwegen, waardoor deze absoluut niet mag ontbreken.

De geur van citroen

Je denkt er misschien niet direct aan, maar de geur van citroen doet het vooral bij de dames erg goed. Het is verfrissend, maar heeft ook een reinigende werking. De kans op griep of een verkoudheid wordt hiermee een heel stuk kleiner. Heb je te maken met spijverteringsproblemen, dan zou je hier ook flink bij gebaat zijn.

Oranjebloesem, lekker zoet

Ben je dol op een zoete geur, dan is oranjebloesem echt iets voor jou. De geur van oranjebloesem heeft namelijk een ontspannende werking. Wist je dat je bij de geur van oranjebloesem zo zen kunt worden, dat je ervan in slaap zou kunnen vallen.

Kaneel mag niet ontbreken

Met de geur van kaneel ben je verzekerd van een energieboost. De bloedsomloop wordt verbeterd en je kunt virussen bestrijden met deze geur. Wist je dat de geur van kaneel ook een goede invloed heeft op een vermoeid gevoel? Deze topper is dus echt een musthave.

Tip: Benc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *